Piotr Ba Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Czy czekać jeszcze na jakąś aktywność czy jest pozamiatane? Miał ktoś kiedyś problem z omega oyl-101?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Po 24h bym się zaczął martwić. Jaka data?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Ba Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Data ważności do 23.07.2021 r. kupione bo było w promocji na TB - wydaje mi się ze powinny ruszyć (oczywiście przechowywane było w lodówce), starter się kręci już ponad 12 godz nie ma oznak aktywności - czytałem na zagranicznych forach że ten szczep tak ma - lag na starterze. Tam jest napisane że przed zadaniem wstrząsnąć - ja nie zrobiłem tego ale nie wiem czy to ma znaczenie - wylałem po prostu zawartość do kolby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuuu Opublikowano 31 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Przy przeterminowanej paczce nie ma co się dziwić, że lag jest dłuższy. W takim wypadku dobrze robić starter stopniowy np. 0,5l i dopiero docelowy.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Ba Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 Może się coś dzieje jutro się okaże. Najważniejszy jest osad a jego jeszcze nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi