Belzebub Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 jak w temacie może ktoś ma, głównie interesuje mnie wewnętrzna średnica, a i ciekawe czy te wymiary różnych marek są podobne :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ja mam z browarów wrocławskich jest wyższy i węższy niż np. goły z Żywca, Polecam stronę http://www.piwowarstwo.eu/ Tam jest wszystko o kegach. Powinieneś tam znależć odpowiedź. W razie co to mogę podać średnicę zewnętrzną mojego, jak wrócę do domu i zmierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 chodzi Ci o corneliusa włoskiego 5 gal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) nie o duży 50 l Hasintus dzięki. Edytowane 10 Września 2010 przez Belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Beczki w otulinie wykonywane są wg dwóch norm, tak jak i te bez otuliny (EURO i DIN). Mam kilka beczek w gumie w obydwu wersjach. W środę będę w domu to mogę wrzucić zdjęcie poglądowe i zmierzyć wymiary.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 no bardzo chętnie Maryush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia. Po lewej DIN, po prawej EURO. Wymiary beczek w otulinie są identyczne jak tych bez otuliny (dostępne na www.piwowarstwo.eu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 dzięki Maryush. Muszę przerobić filtr do gara (a z czasem i sam gar na kega właśnie) i nie chciałem spaprać wymiaru, żeby nie przerabiać go tak żeby do tego gara pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi