smola Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Jak w tytule, macie doświadczenie ze słodami słodowni Soufflet, jak z jakością pilzneńskiego? Zamówiłem słód vikinga, a otrzymałem soufflet. Nie wiem czy sklep podmianę zrobił celowo i zastanawiam się nad zwrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 9 minut temu, smola napisał: Jak w tytule, macie doświadczenie ze słodami słodowni Soufflet, jak z jakością pilzneńskiego? Zamówiłem słód vikinga, a otrzymałem soufflet. Nie wiem czy sklep podmianę zrobił celowo i zastanawiam się nad zwrotem. Dobra jakość ps I chyba nawet tańszy od Vikinga smola 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 26 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Tańszy to fakt, na worku 25kg o prawie 16zł. Bałem się o jakość, ale jeśli polecasz to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) 18 minut temu, smola napisał: Tańszy to fakt, na worku 25kg o prawie 16zł. Bałem się o jakość, ale jeśli polecasz to ok. Szał Piw, Nieczajna ich używa ps Ale ze względu na Wojtka nie może byc inaczej Edytowane 26 Października 2021 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapcio Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Także używałem pilzneńskiego i innych słodów ze słodowni Soufflet, aż do momentu wzrostu kosztów wysyłki sklepu Malteurop. Pewnie używałbym do dzisiaj. Jakość ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 16 minut temu, Sapcio napisał: Także używałem pilzneńskiego i innych słodów ze słodowni Soufflet, aż do momentu wzrostu kosztów wysyłki sklepu Malteurop. Pewnie używałbym do dzisiaj. Jakość ok. Malteurop sprzedawał Souffleta? grandfso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapcio Opublikowano 26 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 2 godziny temu, anteks napisał: Malteurop sprzedawał Souffleta? anteks, masz rację, faktycznie, kupowałem Souffleta w innym sklepie. Niemniej dobrą opinię potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi