Pierre Celis Opublikowano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2021 (Pierwsza część artykułu, który ukazał się w 23 numerze kwartalnika Piwowar; druga część tutaj) Przemek Iwanek Przeprowadzenie fermentacji cydru nie powinien sprawić trudności piwowarowi. Jeśli zachowa czujność przy punktach krytycznych, takich jak zachowanie wysokiej higieny, czy stabilna temperatura odpowiednia dla danego szczepu drożdży – możne spodziewać się dobrych rezultatów. Ważniejszym procesem w cydrownictwie jest przygotowanie … Czytaj dalej Cydrownictwo: Co kryje moszcz jabłkowy? Cz. I (kwartalnik Piwowar)View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się