Pierre Celis Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 W poprzednim naszym artykule wspominaliśmy o podobieństwach łączących świat piwa i cydru. Dowodziliśmy, że w dużej mierze są to pokrewne trunki. W poniższym tekście powiemy, jak samodzielnie sprawdzić, czy meliśmy rację. Oto miniporadnik domowego cydrownictwa. (Pierwsza część artykułu, który ukazał się w 21 numerze kwartalnika Piwowar) Dla piwowara domowego, obeznanego z fermentacją, pilnowaniem reżimów sanitarnych … Czytaj dalej Piwowarze domowy, zostań cydrownikiem! cz. I (kwartalnik Piwowar)View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się