Pierre Celis Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Lager Wiedeński jak każde piwo dolnej fermentacji wymaga nieco doświadczenia i przyłożenia się przede wszystkim do przeprowadzenia poprawnie procesu fermentacji,... więcej » Artykuł Lager Wiedeński – wskazówki do zacierania, chmielenia i fermentacji pochodzi z serwisu blog.homebrewing.pl. View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się