anteks Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dokładnie jet to nypel do wspawywania, czyli z gwintem po jednej stronie. Nie przewiduję filtracji z kadzi zaciernej, bo używam filtratora z oplotu, który mógłby kolidować z planowanym mieszadłem. Dlatego dałem zawór 1", aby brzeczka z młótem swobodnie zleciała do kadzi filtracyjnej. Obecnie jestem na etapie doposażania zaworu spustowego w kolano 90° z PCV dla nadania odpowiedniego kierunku. Dodam, że w związku z zacieraniem na taborecie gazowym, elementy z PCV będą dołączane po skończeniu zacierania, aby uniknąć ewentualnego zniszczenia (choć nie powinno ono nastąpić, ale lepiej nie kusić losu ). Ja się na tym nie znam , ale moim zdaniem nie zleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mani20 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam serdecznie.... Mam pytanie czy 85 zł za keg 50litr. to dużo ?? może ktoś jest chętny na jeden bo muszę wziąć dwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ja bym chętnie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Ja też jeśli jest blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam serdecznie.... Mam pytanie czy 85 zł za keg 50litr. to dużo ?? może ktoś jest chętny na jeden bo muszę wziąć dwa.... niewiele, ale upewnij się czy to te bez gumowego "płaszcza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mani20 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 za keg z gumą 85 zejdzie nawet na 80 a za takiego bez woła 100 no może coś uszczknę z tego ale nie pewne.... te bez gumy są dość nowe... także nie wiem czy sie opłaca??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 za keg z gumą 85 zejdzie nawet na 80 a za takiego bez woła 100 no może coś uszczknę z tego ale nie pewne.... te bez gumy są dość nowe... także nie wiem czy sie opłaca??? Tylko bez gumy, porównaj ceny z allegro i sam będziesz wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mani20 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 więc jak byłby ktoś chętny na jeden?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dzięki za załatwienie kega i przywóż wprost do "warsztatu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mani20 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 ok spoko.... żaden problem... dzięki za instrukcję piwowarstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi