smola Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Jakie pompki polecacie do glykokol chillera? Mam schładzarkę do piwa, którą zamierzam wykorzystać do chłodzenia fermentorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laureian Opublikowano 28 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Ja planuję w najbliższym czasie złożenie bardzo prostego systemu do chłodzenia - lodówka turystyczna z wkładami wymienianymi codziennie + pompka wody jachtowa + stc-1000. Zdecydowałem się na barwig typ 04 i następnym tygodniu postaram się dać znać jak to działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smola Opublikowano 31 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Zakupiłem tę. W tygodniu będę składał w całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnydlk Opublikowano 16 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Jaką masz tą schładzarkę? Jak Ci się sprawdza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi