pioturek Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Dnia 02 października 2010 roku w Browarze ?Czenstochovia? mieszczącym się w Częstochowie przy ulicy Korczaka 14, o godzinie 19.00, odbędzie się uroczyste odszpuntowanie pierwszej beczki piwa, które zajęło pierwsze miejsce w kategorii Munich Helles podczas I Częstochowskiego Konkursu Piw Domowych. Finał konkursu odbył się 12 czerwca podczas corocznej imprezy pod nazwą ?Aleja Dobrego Smaku? organizowanej przez Częstochowską Organizację Turystyczną. Laureatem pierwszej nagrody w kategorii Monachijskie Jasne okazał się Czesław Dziełak, który 19 sierpnia 2010 roku uwarzył swoje zwycięskie piwo w Browarze ?Czenstochovia?. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do spotkania się, skosztowania właśnie tego piwa i podzielenia się swoimi opiniami o nim i o samym konkursie. Częstochowski Krąg Lokalny Bractwa Piwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Myślałem że pierwsza była w Cieszynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Myślałem że pierwsza była w Cieszynie To była przedpremiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kto sie wybiera? Może warto by zrobić jakies spotkanko? Wymianę piw? Panel degustacyjny ?..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Póki co, jeszcze nie wiem, czy nawet ja będę... Ale może się uda. Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Kto sie wybiera?Może warto by zrobić jakies spotkanko? Wymianę piw? Panel degustacyjny ?..? Ja i Pioturek jesteśmy do dyspozycji, jeżeli będzie zapotrzebowanie na degustację naszych piw i dyskuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja się wybieram, chętnie się z Wami spotkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arzy Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Etykieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLINKA Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Witam !!! Byłam w lokalu, piwko super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) Krótka fotorelacja z odszpuntowania : http://www.bractwopiwne.pl/galeria/161_odszpuntowanie-nagrodzonego-monachijskiego-jasnego-w-browarze-czenstochovia.html Edytowane 31 Października 2011 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi