Skocz do zawartości

[Blog Dori]Berliner Weisse – wskazówki do zakwaszania, zacierania i fermentacji


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Wybór surowców do produkcji Berliner Weisse, a także historię stylu wraz z opisaniem technologii stosowanych historycznie opisałam we wcześniejszych artykułach.... więcej »

Artykuł Berliner Weisse – wskazówki do zakwaszania, zacierania i fermentacji pochodzi z serwisu blog.homebrewing.pl.

View the full article

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.