rubezahl Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Browar Czerwony Potok, #32 Stout Krzyżacki (Dwa Nagie Miecze) Piana: beżowa, drobna, wysoka, dosyć trwała Kolor: czarny Zapach: kawowy Smak: lekko kwaskowy, szybko przechodzący w palone gorzkości o posmakach czekolady i kawy zbożowej Wysycenie: niskie Uwagi: lekkie piwo, przyjemnie się piło, nadspodziewanie szybko zobaczyłem dno kufla Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 prawie sie wstrzeliłem bo piję właśnie warkę 33 stout owsiany. doznania podobne, wyczuwalna kwaskowość, słabo nagazowane, kremowa piana, lekkie piwo (nawiasem mówiąc to liczyłem otwierając na rozgrzewającego portera w ten "zimowy wieczór ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Porter to # 11,ale nie wiem czy ci sprezentowałem :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts