Pierre Celis Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 W przeddzień kooperacyjnego warzenia z Harpaganem, odwiedziłem aktualnego piwowara Harpagana czyli Mikołaja ‚Penera’ Pieczyńskiego. W zlokalizowanej na poznańskich Jeżycach piwnicy porozmawialiśmy o jego „ścieżce kariery”, o ulubionych stylach i oczywiście o wątkach, które zainteresują domowych piwowarów, jak chociażby ciśnieniowej fermentacji. A wszystko to oczywiście w towarzystwie świetnego domowego piwa! Zapraszam na dwuczęsciowe wideo (druga częśc niebawem)! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się