19Mateusz87 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 a po co ten karmelowy? Trzeba sobie zadać pytanie czy chcesz uwarzyć piwo stylowe czy niestylowe, które kiedyś Ci smakowało np. przy okazji jakiejś degustacji. Obecnie coraz częściej odchodzę od stylu bo dla mnie najważniejszy jest smak - każdy ma swój gust. Pozostaje tylko kwestia tego czy na samym początku już kombinować czy warzyć według reguł stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartkii Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No i wyszła piękna "dwunastka" dokładnie tyle ile wyliczyłem 21L 12°Blg . Liczyłem na więcej...mimo że robiłem dekoktem słaba wydajność. Anteks to pewnie by wycisnął 2 razy tyle. Nie wiem jak on to robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się