PeBePe Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) nie wiem czy to ten (nie widzę zdjęcia opakowania), ale ja kupiłem za podobną cenę w 14 litrowym kanistrze. Przed zakupem był to dla mnie produkt no-name, teraz dzięki etykiecie wiem że pochodzi on z Ukrainy. A ponieważ ostatnimi czasy odradza sie sojusz DE-UA, robię właśnie na nim koelscha 😉 (z brew kitu Gozdawy, jakby ktoś później po słowach kluczowych szukał) Edytowane 25 Września 2023 przez PeBePe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 nie wiem czy to ten (nie widzę zdjęcia opakowania), ale ja kupiłem za podobną cenę w 14 litrowym kanistrze. Przed zakupem był to dla mnie produkt no-name, teraz dzięki etykiecie wiem że pochodzi on z Ukrainy. A ponieważ ostatnimi czasy odradza sie sojusz DE-UA, robię właśnie na nim koelscha (z brew kitu Gozdawy, jakby ktoś później po słowach kluczowych szukał)Czyli to twój pierwszy raz z tym ekstraktem ? Bo zastanawiam się czy nie zamówić na próbę, obecnie miałem malt jasny ale chwilowo brak w sklepieWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeBePe Opublikowano 25 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 tak pierwszy, a ponieważ jest to też przy okazji moja druga warka, to i porównania nie mam jakiegoś żeby oceniać jakość ekstraktów czy ogólnie surowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 W dniu 24.09.2023 o 10:37, maniek929 napisał(a): Siemka, miał ktoś kontakt z tym ekstraktem i może coś o nim powiedzieć ? https://allegrolokalnie.pl/oferta/ekstrakt-slodowy-jeczmienny-jasny-14kg-mcz Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Dzisiaj odebrałem przesyłkę właśnie z nim. Na dniach będę używał z tym że do podbicia ekstraktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Wojtku, a czy ten ekstrakt ma jakąś etykiete czy coś ? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeBePe Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 a coś o kaloryczności, zawartości cukrów, suchej masy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 28 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Znalazłem taką tabelkę Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1210 kJ/285 kcal tłuszcz 0,0 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone 0,0 g węglowodany 66 g w tym: cukry 38 g błonnik pokarmowy 0,1 g białko 4,8 g sól 0,02 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi