Gość n-krzychu Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Tak grodziskie jest odmienne w smaku od koncerniaków. Bardzo. I dobze. Czuć troszkę wędzonką. Ja na szczęście jeszcze pamiętam, choć już przez mgłę smak prawdziwego godzisza. Tego 7,7 Blg, bo te inne to już nie były takie. Oj rozkleiłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z drugiej strony może piwo z procesem zacierania po 4 dniach tak "dziwnie" smakuje i tylko niepotrzebnie panikuję? Oczywiście, że tak, piwo zaraz po fermentacji ma mało wspólnego ze smakiem piwa wyleżakowanego. Jezeli po miesiącu leżakowania będzie kiepskie, możesz się zacząć martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Z drugiej strony może piwo z procesem zacierania po 4 dniach tak "dziwnie" smakuje i tylko niepotrzebnie panikuję? Oczywiście' date=' że tak, piwo zaraz po fermentacji ma mało wspólnego ze smakiem piwa wyleżakowanego. Jezeli po miesiącu leżakowania będzie kiepskie, możesz się zacząć martwić.[/quote'] Ale mimo wszysto po fermentacji mozna wyczuc juz czy piwo rokuje dobrze czy zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się