KiLL4r Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Na powierzchni zaczyna pojawiać się korzuch bodajże z chmielu, czytałem że piana po skończonej fermentacji zatonie w brzeczce powodując gorszy samk. Przy zerbraniu nie odbije sie to na fermentacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Cześć. To co jest wyrzucone na pianie to tysięczna jeśli nie milionowa część drożdży które są w brzeczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się