jacek8l Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) Zrobiłem kwasa na plantarum, bardzo mi się on podoba i chce go podzielić na dwa fermentory, do jednego mrożone wiśnie, a do drugiego jakiś egzotyk. Myślę nad mango (ale może ktoś odkrył coś lepszego?). Jeśli mango to którą opcje wybrać: 1. Sok 5L NFC 65pln https://allegro.pl/oferta/sok-mango-puree-barman-nfc-5l-11315579685 2. Koncentrat 2,5kg 60pln https://allegro.pl/oferta/syrop-do-bubble-tea-2-5-kg-koncentrat-sok-mango-9892080109?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=ZmVkZTMwM2ItYjMzMC00ZWE3LTk3NTItYThmMGU0ZWYyMjdmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=2c5cf0fc-378a-45d3-ac73-fbf5b2c9549f Edit: dostałem info o skąłdzie więc odpada: cukier, woda, sok z mango z zagęszczonego soku mango – 14,9%, zagęszczony sok jabłkowy, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, cytrynian sodu,aromat, naturalny barwnik – betakaroten, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa, substancja konserwująca – sorbinian potasu, substancja słodząca – sukraloza.Produkt nie zawiera: laktozy i glutenu. 3. Pulpa 3kg 61pln https://allegro.pl/oferta/pulpa-puree-z-mango-alphonso-100-purena-3x1kg-11912452332 Edytowane 10 Marca 2023 przez jacek8l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Bierz pulpę, 100% owocu i pasteryzowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się