Pierre Celis Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Od momentu, gdy zająłem się tematem nakładanego hermelina, minęło już sporo czasu. Jedno mogę napisać. Udało mi się rozpropagować zarówno samą przekąskę, jak i powalczyć o jej jakość. Dziś, przynajmniej w Warszawie, aby zjeść dobrej jakości marynowany ser, nie muszę... Continue Reading → The post Nakládaný hermelín – nowe otwarcie first appeared on Smaki Piwa - Bierzemy Chmiel na Cel.View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się