Skocz do zawartości

Drożdże do gryczanego.


Jejski

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem pewien czy ktos warzyl tyle gryki w systematyczny sposob, zeby miec porownanie jak na nia dzialaja rozne drozdze :-)

 

W takim wypadku lepiej po prostu chyba chmielic malo, tylko na goryczke i dojsc gryce samej dojsc do glosu :-) Ewentualnie uzyc drozdzy akcentujacych słód, np. szkockich.

Edytowane przez alkos
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.