Aquila Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Hej, mam na sprzedaż rzadko spotykanego kega Cornelius 12l z metalowym zaworem bezpieczeństwa- w bardzo dobrym stanie (bez wgnieceń i niedawno wymienione uszczelki/o-ringi). Zagazowany i zalany star sanem Cena: 350zł + koszty przesyłki (InPost/DPD) Lub odbiór w Poznaniu/Swarzędzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żul smakosz Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Jak nie będzie nikogo chętnego to dam 250zł. W razie czego zadzwoń 530 700 506 dogadamy się Hornet04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquila Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 za 250 zł chodzą "zwykłe" 18 litrowce ;d i to gorszego sortu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jka.kawa Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Hej, rozumiem, że keg ball lock? Mógłbyś podesłać jakieś zdjęcia wnętrza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquila Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Ball locki, zgadza się. Zrobię w wolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquila Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 @jka.kawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibor Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 4 godziny temu, Aquila napisał(a): Ball locki Masz tam teflon nawinięty czy to odbite światło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquila Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 52 minuty temu, Mibor napisał(a): Masz tam teflon nawinięty czy to odbite światło? Podwójne o-ringi na zaworach- jeśli o to chodzi. Teflonu nigdzie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankes86 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Ja mogę dać 300 zł + przesyłka. Jeśli to pasuje to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquila Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Do zamknięcia Wysłane z mojego RMX3085 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi