alkos Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 (edytowane) A niech ich traśnie! Wlasnie mi polowica napisala, ze jej nie wpuscili na poklad samolotu z Porkertem. Oficjalna argumentacja: bo mozna tego uzyc jako broni obuchowej. Wiem ze kawal zelastwa, ale nie przesadzajmy, dziewcze jest drobne, ma metr piecdziesiat wzrostu i ledwo to dzwigala :-/ Ludzi z czarnym pasem w karate tez nie wpuszczaja? No to sobie powarzylem. ;) (40kg irlandzkiego pilsnera czeka...) Edytowane 20 Października 2010 przez alkos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 trzeba będzie pogryźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Pewnie chodziło im o korbę, słynną "atomówkę". Do skutecznego użycia nie jest potrzebna jakaś nadludzka siła, broń idealna dla drobnych kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Pewnie chodziło im o korbę, słynną "atomówkę" O, tego nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 U Wiecha w wielu opowiadaniach występuje. Odeszła w niepamięć wraz z zanikiem ręcznych maszynek do mięsa (kto dziś sam miele mięso na gołąbki?!), ale żyje wśród domowych piwowarów jako podstawowy napęd śrutowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 alkos, jak przeczytałem Twojego posta to od razu przypomniałem sobie o pewnej piosence na YT traktującej o podobnym przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Hahah cudne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Dlaczego nie nadała go na bagaż, po co to dźwigać? Swoja droga pamiętam jak się latało 20 lat temu jak uprawiałem tzw. Turystykę trampingową. W moim plecaku było wszystko butle z gazem noże żywność. Koleżanka miała w bagażu podręcznym sporych rozmiarów nóż i tez przepuścili, dopytywali po co jej to. Po 11 września świat stał się inny. Uchhh ale to se uż ne vrati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Niestety, waga bagazu juz i tak byla przekroczona... mogla rzeczywiscie cos pozamieniac, ale skad mialem wiedziec ze nie przepuszcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi