BaronVonZuk Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Juz 3 raz z rzędu dodaję zawartość napęczniałej saszetki propagacyjnej na 40 l brzeczki w 2 fermentorach po 20 l i za każdym razem wychodzi piękny aromat. Prawde mówiąc robiłem to nieświadomie ,ale widzę,że koledzy potwierdzają,że metoda jest słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Jak dla mnie rzeczywiście Obolon ewidentnie jest inny, ale jestem na tak. Ostatnio naciąłem się na Ciechanie, zawsze bylo dobre, a teraz po prostu nie. Powtórzę jednak w celach poznawczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Weizen z gdańskiej Brovarni, mistrzostwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się