maniek929 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Witam, szukam profili do zrobienia ramki drzwi witryny chłodniczej. Obecba ramka rozpada się w rękach, szukałem po necie ale ciężko coś znaleźć.Pacjent liebherr 3602, grubość szyby 26mmszyna montażowa uszczelki 5mm Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Podbijam, nikt nic ? Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Ref. nadal poszukuję z marnym skutkiemWysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzejkej Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia A może podszedłby jakiś profil okienny? One są co prawda zwykle bardziej skomplikowane, ale może by się coś nadało? Musiałbyś popytać u producentów okien, jeżeli masz jakichś w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Byłem w kilku firmach, profile okienne średnio podchodzą, bo obudowa na lodówce gdzie przylega uszczelka ma zaledwie 15mm. Okienne przeważnie wychodziły tak że uszczelka wchodziła do środka lodówki.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia Może profile od szaf przesuwnych? ewentualnie olx i stara lodówka ps mo ze jakieś wysypisko ze sprzętem AGD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia @anteks profile do szaf nie podpasują pod uszczelkę, a tę mam już nowa zakupioną. Jedyne wysypisko gdzie mogę znaleźć agd to Pszok, a tak raczej nie odaprzedadzą. Zaprzyjaźniony złom gdzie dzwoniłem, mówili że wieki witryn chłodniczych nie widzieli. A ze zwykłej się nie nad, bo posiadam szklane drzwi i chciałbym żeby takie zostały.Pytałem w dwóch barach i trzech "ciastkarniach" nie bardzo chcieli pomoć, lub dać namiary na jakiegoś serwisanta.Myślałem że może ktoś z forum obraca się w kręgach lodówek/chłodziarek itp.Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 31 minut temu, maniek929 napisał(a): @anteks profile do szaf nie podpasują pod uszczelkę, a tę mam już nowa zakupioną. Jedyne wysypisko gdzie mogę znaleźć agd to Pszok, a tak raczej nie odaprzedadzą. Zaprzyjaźniony złom gdzie dzwoniłem, mówili że wieki witryn chłodniczych nie widzieli. A ze zwykłej się nie nad, bo posiadam szklane drzwi i chciałbym żeby takie zostały. Pytałem w dwóch barach i trzech "ciastkarniach" nie bardzo chcieli pomoć, lub dać namiary na jakiegoś serwisanta. Myślałem że może ktoś z forum obraca się w kręgach lodówek/chłodziarek itp. Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Może firmy które robia stolarkę aluminiową lub firmy które wykonują reklamy/kasetony reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koora Opublikowano 22 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia To wygląda jak 2 lub 3 połączone profile ze sobą. https://epdm.sklep.pl/sklep/profil-aluminiowy-pod-uszczelke-omega-anodowany/ Do tego profil zamknięty kwadrat, i profil L. I połączyć to nitami, klejem. Bo tak to wygląda wg mnie lecz mogę się mylić. Pomiędzy widać nawet podwójna grubość profili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek929 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 8mm ja z kolei potrzebuję wpust na uszczelkę 5mm No tak to wygląda jakby 3 profile łączoneWysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi