Skocz do zawartości

Browar w Niechanowie


Franekkkk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj znalazłem bardzo fajną informację. Otóż Browar w Niechanowie wznawia swoją działalność :D

Deklarują, że będą produkować piwo metodą tradycyjna, mam nadzieję, że nie będą korzystać surowców niesłodowanych.

Poniżej link do artykułu.

 

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,8648546,Niechanow_znow_nawarzy_piwa__Gnieznienskiego_.html

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Deklarują, że będą produkować piwo metodą tradycyjna, mam nadzieję, że nie będą korzystać surowców niesłodowanych.

Niesłodowana pszenica do witbiera, albo palony jęczmień do stouta są całkiem spoko, moim zdaniem. :D

 

Też się cieszę z reaktywacji. Oby tylko jakiegoś zdolnego i ambitnego piwowara zatrudnili.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Deklarują' date=' że będą produkować piwo metodą tradycyjna, mam nadzieję, że nie będą korzystać surowców niesłodowanych.[/quote']

Niesłodowana pszenica do witbiera, albo palony jęczmień do stouta są całkiem spoko, moim zdaniem. :D

 

Też się cieszę z reaktywacji. Oby tylko jakiegoś zdolnego i ambitnego piwowara zatrudnili.

No jasne, chodziło mi bardziej o cukier, syrop glukozowo-fruktozowy lub kukurydza jako zastępniki słodu :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.