Franekkkk Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzisiaj znalazłem bardzo fajną informację. Otóż Browar w Niechanowie wznawia swoją działalność Deklarują, że będą produkować piwo metodą tradycyjna, mam nadzieję, że nie będą korzystać surowców niesłodowanych. Poniżej link do artykułu. http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,8648546,Niechanow_znow_nawarzy_piwa__Gnieznienskiego_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Deklarują, że będą produkować piwo metodą tradycyjna, mam nadzieję, że nie będą korzystać surowców niesłodowanych. Niesłodowana pszenica do witbiera, albo palony jęczmień do stouta są całkiem spoko, moim zdaniem. Też się cieszę z reaktywacji. Oby tylko jakiegoś zdolnego i ambitnego piwowara zatrudnili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Deklarują' date=' że będą produkować piwo metodą tradycyjna, mam nadzieję, że nie będą korzystać surowców niesłodowanych.[/quote']Niesłodowana pszenica do witbiera, albo palony jęczmień do stouta są całkiem spoko, moim zdaniem. Też się cieszę z reaktywacji. Oby tylko jakiegoś zdolnego i ambitnego piwowara zatrudnili. No jasne, chodziło mi bardziej o cukier, syrop glukozowo-fruktozowy lub kukurydza jako zastępniki słodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się