Nazwa użytkownika Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Po jakim czasie drożdże "zjadają" większość tlenu w czasie fermentacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_s Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Drożdże zaczynają robić CO2 i alkohol jak brakuję im tlenu, zależnie od piwa i drożdży pewnie po 24-48h w trakcje niskich krążków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się