Pierre Celis Opublikowano 3 Lipca Udostępnij Opublikowano 3 Lipca Przy okazji kolejnej edycji 100% Craft Darek Doroszkiewicz opowiedział o nowych sprzętach, której poprzedniej jesieni dotarły do browaru czyli wirówce i linii do puszkowania. Prócz tego rozmawiamy o pasteryzatorze przepływowym. Czy czegoś jeszcze brakuje, by być kompletnym nowoczesnym browarem rzemieślniczym? Zapraszam na wideo! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się