manfred_91 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Zobacz ogłoszenie AKTUALIZACJA Wyprzedaż browaru domowego - garnek, butelki, książki, lodówka, sterownik ink bird, kapslownica itp Cześć, wyprzedaję browar domowy. Niestety ze względów zdrowotnych muszę zakończyć przygodę z piwowarstwem, sprzęt już 2 sezon stoi nieużywany... Preferowany odbiór osobisty Katowice, wysłać też mogę. Mam do sprzedania pojedynczo lub w całości (cena do uzgodnienia, zapraszam do negocjacji niektórych przedmiotów, szczególnie jeśli zawyżyłem cenę bo nie zauważyłem tańszych na intrenecie): Sprzęt: - złączki kątowe 3szt oraz złączkę z gwintem john guest - 5zł/szt - kapslownica stołowa (bardzo polecam) z zapasową głowicą - 60zł/kpl - myjka do butelek - 15zł - suszarka do butelek na 45szt (ta włoska jak dobrze pamiętam, to białe na foto to z piro:)) - 20zł - pipeta składana - 5zł - 2 pipety zapakowane - 2zł/kpl - balingomierz zanurzeniowy francuski + menzurka plastik - 15zł/kpl - łyga/mieszadło drewniane - 5zł - rurka do rozlewu z wężykiem - 5zł - rurka do przelewu ze szklana końcówka - 5zł - uchwyt do węża na garnek/wiadro - 1zł - butla CO2 pełna (7/2028) + reduktor pokazujący zadane ciśnienie - 200zł - grzałka 2000w 230v zanurzeniowa - 75zł - łyga/mieszadło stal nierdzewna - 50zł - butelki 0,33 oraz 0,5 Surowce: - węglan wapnia (opak + opak otwarte) - 2zł - barwniki spożywcze - 2zł/szt Literatura: - sporo piwowarów: 17, 26-35, 37-39, 41-43 - JAK WARZYĆ PIWO JOHN J. PALMER stan bardzo bardzo dobry - 85zł - IPA NOWE PODEJŚCIE Scott Janish stan NOWY nie czytana - 50zł Sprzedający manfred_91 Data 2025.02.26 Cena 1500 zł Kategoria Sprzęt Edytowane 9 godzin temu przez manfred_91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molik Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Sprzedajesz osobno? Może byłbym zainteresowany mieszadłem i łęgami. Może też piwowarami ale to zależy od ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred_91 Opublikowano 27 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Sprzedaję też osobno, prośba o wiadomości prywatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodaty5 Opublikowano Poniedziałek o 15:07 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:07 Już sprzedałeś wszystko,czy ci coś zostało,jeśli tak to napisz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred_91 Opublikowano Środa o 13:17 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 13:17 to co jest wymienione jest dostępne, zaktualizowałem wątek, zdjęcia nie wszystkie to wyrażają, ogarnę je na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi