Hasintus Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 W którą stronę się kręci? To widać, w przeciwną do ruchu wskazówek zegara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 To ja też dopytam.Który dokładnie silnik kupiłeś na http://www.akcesoria-cnc.pl/ ? Zrobiłem tak jak powiedział Josefik, zadzwoniłem do gościa, powiedzialem co potrzebuję, a on sam wybral i przysłał. Jak na razie jestem zadowolony, kręci wolno, równomiernie i specjalnie się nie grzeje. Tylko po włączeniu, trochę "się zastanawia" znim ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 W którą stronę się kręci? To widać' date=' w przeciwną do ruchu wskazówek zegara.[/quote'] przepraszam ale ja filolog jestem: grzałki pchają płyn do góry czy spychają w dół, bo nie mam jasności i z innej beczki, sorka, kega - czy zawór spustowy należy wspawać możliwie jak najniżej w kegu, czy tak trochę wyżej jak w fermentorze? - moja 50-tka będzie służyła i do zacierania i do warzenia p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 1 Oczywiście że do góry. 2 Jak najniżej, ale tak żeby można było przykręcić nakrętkę ze śrubunku. Tu masz fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 1 Oczywiście że do góry.2 Jak najniżej, ale tak żeby można było przykręcić nakrętkę ze śrubunku. Tu masz fotki. 1. to jedna z tych oczywistych oczywistości która nie wydała mi się znowu tak oczywista 2. tak patrzę na Twój sprzęcior i nie potrafię rozstrzygnąć dylematu: oplot czy rurka z nacięciami... przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Lepsze jest fałszywe dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 za wysokie progi, może kiedyś... poza tym nie znoszę fałszu btw: jak jest fałszywe dno to już nie ma wężyka/rurki nacinanej? przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 U mnie 70 cm oplot działa bez zarzutu, ostatnio filtrowalem 7,5 kg tylko pszenicznego z niewielkim dodatkiem łuski owsianej i poszlo bardzo gładko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi