kopyr Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Piana: potężna, to akurat nie jest korzystne, ale kremowa, mięsista, oblepia cudnie szkło i jest baaardzo trwała to już same zalety. Kolor: miodowo-złocisty, delikatne zmętnienie. Wysycenie: zdecydowanie zbyt wysokie. Nie wylata, ale strasznie zapycha, odbija się, no po prostu jest za wysokie, a jak na ale to już fest wada. Zapach: ładny cytrusowy chmiel i... chyba trochę żywicy. Smak: wbrew pozorom język kołkiem nie staje. Goryczka konkretna, ale przyjąłbym większą. Nie wiem jaki jest ekstrakt początkowy, ale pije się gładko. Gdyby nie to przegazowanie to byłoby bardzo pijalne. Albo inaczej jest bardzo pijalne, nawet pomimo przegazowania. Estry, chyba brzoskwinia. Jacer, zmniejsz ilość cukru do refermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się