Pierre Celis Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Z czym mi się kojarzy krakowski House of Beer? Przede wszystkim z mocnymi afterami, drzewiej po One More Beer, a ostatnio w czasie Sympozjum Piwowarów. Ale skłamałbym, że będąc w Krakowie moje kroki od razu kierują się do HoBa. Tym bardziej zdziwiłem się, że zostałem zaproszony na 15 urodziny tego miejsca. Okazało się jednak, że menago Kuba Rosiek i właścicielka Aldona Sienkiewicz postanowili zrobić przy tej okazji prawdziwe święto Polskiego Craftu, na którym pojawiła się liczna branżowa reprezentacja. Prócz stałych bywalców i bywalczyń takich imprez, prawdziwym zaskoczeniem było spotkanie chociażby Michała, współzałożyciela legendarnego poznańskiego SetkaPub. Patrząc na przykład tego lokalu widać, że miejsca z dobrym piwem to nie samograj tylko ciężki kawał chleba. Tym większy szacun dla tych, którzy cały czas obecni są na piwnej mapie polskich miast. Sto lat! Oczywiście zapraszam na podsumowującą rozmowę z Doną i Rosiem! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi