malinatbg Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Potrzebuje bardzo szybkiej odpowiedzi. Przy zacieraniu powinienem mierzyć temperaturę młóta czy temperaturę wody. Różnica miedzy nimi 2-3 stopnia. Ewentualnie czy jest to dużo dla enzymów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) Powinieneś mierzyć mniej więcej w środku garnka, a więc w młócie. Nie za blisko ścianek garnka i nie za bliski powierzchni. No i pamiętaj o mieszaniu podczas podgrzewania Edytowane 27 Listopada 2010 przez olo333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinatbg Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Oczywiście pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wcześnie zacząłeś dzień, no ale kto rano wstaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się