Gość tomato Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 (edytowane) pilzneński 2kg pszeniczny 0,5kg monachijski 1kg caraamber 0.5kg karapils 0.2kg caramunich 0.2kg safbrew 33 1. mieści się w stylu? 2. ile chmielu?? Edytowane 28 Listopada 2010 przez tomato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Weź to porządnie wyedytuj, i tytuł i treść, nie da się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie wiem czemu nie da sie tego czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Style piw belgijskich sa bardzo szerokie, myśle że to sie zmieści, tylko musisz uzyć drożdży Saison, to one głównie robią to piwo. Możesz część słodu zastapić cukrem - Saison powinien być wytrawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie wiem czemu nie da sie tego czytać. Literówki w tytule i treści, sto kufelków (wyedytowałeś), niechlujny język, ciężko się to czyta. Po braku odpowiedzi widać, że nikomu się nie chciało. Na temat: nie dalej jak w naszej wiki jest zwycięska receptura Dori na Saisona http://www.wiki.piwo.org/index.php/Saison,_Dorota_Chrapek_%28dori%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się