Pierre Celis Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Zamykamy 10 rok dłutowskich degustacji! Dekada piwnych testów i wycieczek po okolicy to z jednej strony szmat czasu, z drugiej tylko fragment historii miejsca z którym związany jestem od dzieciństwa. Po tych 10 latach największą frajdę sprawia mi zaangażowanie widzów i seryjne już pozdrawianie przez nieznajomych, kiedy pojawiam się w okolicy. Mam nadzieję, że ta seria dobrze przysłużyła się rozpoznawalności Dłutowa i okolicy w całej Polsce. A co w sezonie jesiennym? Na początek sprawdzamy z Witkiem jak udało się tegoroczne wino z przydomowej winnicy. Potem trochę bieda-test lagerów Perlenbachera z Lidla, ale z nieoczywistym wnioskiem. W końcu powrót do obecnie najciekawszego adresu w okolicy czyli zelowskiej Johanki. Tam sprawdzam piwa z cenionego czeskiego browaru Kamenice nad Lipou! Przyjemnego oglądania, dzięki za obecność i do zobaczenia w 2026! View the full article Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi