kopyr Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Gratulacje dori. Mam nadzieję, że GŻ wyciągnie z tego odpowiednie wnioski. Cała zabawa z PSPD nie da im tyle, co zwycięstwo BPAB i wysoka pozycja Mastnego. Idźcie tą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Z drugiej strony to przygnębiające, że plebiscyt w cuglach wygrywają piwa okazjonalne, niejako z definicji o ograniczonej dostępności. Wygrana całkowicie zasłużona, ale jak głosowałem, to naprawdę nie miałem z czego wybierać w niektórych kategoriach (np. właśnie piwa jasne górnej fermentacji). Ale to dygresja, flejma będziem robić na browarbizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 wczoraj byłem w sklepie z piwem i była promocja na Pale Ale z 5 złotych na 3,70 bo zbliża się termin ważności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Dzisiaj w almie w galerii kazimierz kupiłem dwa, tylko tyle stało na półce. Nie było przeceny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi