kwl Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Witam. Nie zauważyłem kategorii Poznajmy się, więc się już poprawiam Mieszkam w Świebodzinie (tam gdzie pomnik Chrystusa... ) ale od 4 lat studiuje w Szczecinie, dlatego tam spędzam większość czasu. Degustacją zajmuje się od dawna a warzeniem z pół roku kilka warek mam już za sobą, wciągnęło mnie to jak wir btw. forum to niezła kopalnia wiedzy Pozdrawiam wszystkich Piotr vel kowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolomar Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 To ja przywitam Cię starym rycerskim pozdrowieniem- niech będzie pochwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zstars Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Witam i pozdrawiam z Gdańska:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Mateusz87 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ponieważ mam już za sobą kilka warek w tym jedną ,ostatnią całkowicie wg swojego przepisu myślę że mogę się już czuć pełnoprawnym członkiem tego forum . Dlatego również przyłączam się do powitań . To właśnie dzięki temu forum zacząłem warzyć piwo ,od razu ze słodów nie śrutowanych . jarekm Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbynekkk Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 .....................To właśnie dzięki temu forum zacząłem warzyć piwo ,od razu ze słodów nie śrutowanych . jarekm Zdradź nam tajemnicę jak to robisz? Może i ja odstawię w kąt śrutownik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimazy Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 przekręcasz na palcu pierścień Arabelli i cyk- z nieśrutowanego słodu robi się zacier;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarekm Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Oj tam małe przejęzyczenie . Oczywiście kupowałem zestawy słodow nieśrutowane i sam śrutowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now