kwl Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam. Nie zauważyłem kategorii Poznajmy się, więc się już poprawiam Mieszkam w Świebodzinie (tam gdzie pomnik Chrystusa... ) ale od 4 lat studiuje w Szczecinie, dlatego tam spędzam większość czasu. Degustacją zajmuje się od dawna a warzeniem z pół roku kilka warek mam już za sobą, wciągnęło mnie to jak wir btw. forum to niezła kopalnia wiedzy Pozdrawiam wszystkich Piotr vel kowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 To ja przywitam Cię starym rycerskim pozdrowieniem- niech będzie pochwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam i pozdrawiam z Gdańska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekm Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ponieważ mam już za sobą kilka warek w tym jedną ,ostatnią całkowicie wg swojego przepisu myślę że mogę się już czuć pełnoprawnym członkiem tego forum . Dlatego również przyłączam się do powitań . To właśnie dzięki temu forum zacząłem warzyć piwo ,od razu ze słodów nie śrutowanych . jarekm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 .....................To właśnie dzięki temu forum zacząłem warzyć piwo ,od razu ze słodów nie śrutowanych . jarekm Zdradź nam tajemnicę jak to robisz? Może i ja odstawię w kąt śrutownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 przekręcasz na palcu pierścień Arabelli i cyk- z nieśrutowanego słodu robi się zacier;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekm Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Oj tam małe przejęzyczenie . Oczywiście kupowałem zestawy słodow nieśrutowane i sam śrutowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się