Makaron Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jaki jest ekwiwalent cukru w slodzie? Mam przepisy z cukrem w zasypie i chcialbym zamienic go dodajac wiecej slodu pale malt. Tylko nie wiem jak to policzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja bym zrobił tak: wejdź na www.beertools.com z lewej jest link recipe calculator, przelicz jakie OG wychodzi z cukrem, potem skasuj cukier i dodaj tyle słodu, zeby wyszło na to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jaki jest ekwiwalent cukru w slodzie? Mam przepisy z cukrem w zasypie i chcialbym zamienic go dodajac wiecej slodu pale malt. Tylko nie wiem jak to policzyc. to chyba zależy od efektywności zacierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się