malinatbg Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Może wątek nie pierwszej świeżości ale fajny bo nie wiedziałem że jest tylu piwowarów w podobnym wieku co ja . Ja uwarzyłem pierwszą warkę gdy miałem 18 lat 9 miesięcy i 18 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Pierwsze plany (niespełnione) były w 2002 roku (tak przynajmniej wskazuje rejestracja na browar.biz) czyli miałem lat 15 ale pierwsze piwo uwarzyłem dopiero mając 23 lata (z dokładnością do dni nie chce mi się liczyć uwarzone 20 listopad 2010, urodzony 28 maj 1987 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Nie widziałem tego wątku wcześniej. Ja należę do tych najstarszych 46,5 roku jak uwarzyłem pierwszą warkę,ale przy warzeniu czułem się jak osiemnastolatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Zaczynałem od win w wieku ok 16 lat (rodzice byli bardzo wyrozumiali) ale wyrób został skonfiskowany na 2 lata do 18 a pierwsze piwo w ubiegłym roku w wieku 28 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 To mnie aż wstyd pisać, taki ze mnie gówniarz pierwsze piwo jakoś w marcu zeszłego roku, czyli 3 miesiące przed 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 ...ile to życia zmarnowane ...57. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havran1 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Pierwsza moja warka w wieku 34 lat. trochę czasu straciłem ale nadrabiam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 To mnie aż wstyd pisać, taki ze mnie gówniarz pierwsze piwo jakoś w marcu zeszłego roku, czyli 3 miesiące przed 18. Czyli rejestrując się złamałeś regulamin piwo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 (edytowane) ojjj..:rolleyes: ale to nie o tym ten wątek, zrobiłem to w słusznym celu:) Edytowane 5 Lutego 2011 przez Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszz68 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja miałem 45 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszz68 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 ja mam 45 lat i mam zamiar uwarzć więcej warek niż wy wszyscy razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ambitnie - ale chyba nas nie doceniasz, albo masz warzelnie o niesamowitym wybiciu gratuluje w odkopaniu wątku sprzed 4 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlito Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 O! to ja zacząłem jak ten wątek powstał, czyli 22 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek123 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Po ślubie kupiłem zestaw do produkcji domowego piwa. miałem wtedy 29 lat Edytowane 22 Stycznia 2014 przez muniek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mientkijanek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Pierwsze piwo po 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 pierwsze piwo po 18 czasami głupie zakrapiane postanowienia zamieniają się w czyny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ja miałem niecałe 20 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi