Łukasz Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jak coś ja mam 1056. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Wrzuciłem na serwis wymiany, ale na wszelki wypadek napiszę i tutaj: oddam Breferm Blanche - gęstwa po Witbierze 12.5Blg, zebrana wczoraj. Odbiór osobisty w Wawie (okolice PW lub Kamionek). Jak się nie znajdzie chętny do końca tygodnia drożdże wyślę nad morze transportem wodnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 dalej poszukiwane angole,najlepiej wawa i okolice tak że by na sobotę były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 jakieś angole do stouta może na zbyciu ktoś będzie miał za 2-3 tygodnie? najlepiej wawa lub wysyłka Mam gęstwę z S-04 ze stouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Oddam gęstwę 1728 Scottish Ale, po dwóch pasażach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Na za miesiąc...po 10.04 przyjmę pewną gęstwę na pilsenerka. Warszawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Na za miesiąc...po 10.04 przyjmę pewną gęstwę na pilsenerka. Warszawa. Będę miał w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Na za miesiąc...po 10.04 przyjmę pewną gęstwę na pilsenerka. Warszawa. po 10.04 to już będzie za gorąco na dolniaki jak tak dalej pójdzie z pogodą albo raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciucha67 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Może Bartek ma lodówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ma;) Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Weihenstephan Weizen jakby ktoś miał będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Za jakieś 2-3 tygodnie będę potrzebował gęstwy do witbiera. Ma ktoś coś w planach z Warszawiaków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czy ktoś w okolicy Białej Podlaskiej - Siedlec - Lublina ma albo planuje mieć coś na Wibiera? Forbidden Fruit albo belgi jakieś? Byłbym wdzięczny... Nie ma pośpiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Witam a wiec: Mała porcja Wyeast 1728 Scottish Ale po FAH Wysyłam lub odbiór własny Pozdr Edytowane 12 Marca 2014 przez Kubuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 pojszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Gęstwą do Saison-a chętnie się zaopiekuję , nie spieszy mi się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Za jakiś tydzień będę miał gęstwę Wyeast 1084 Irish Ale po dry stoucie, odbiór osobisty - Białystok, wysyłki nie praktykowałem. gsapijaszko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mam ze 350ml gęstwy Scottish Ale po 2 lekkich piwach, mogę podrzucić na warszawską Pragę. Tylko odbiór osobisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Szukam czegoś dolnego na marcowe. W tym tyg będę miał Wyeast 1338 European Ale II pokolenie. Edytowane 25 Marca 2014 przez MateuszO. gsapijaszko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ma ktoś może wyeast 1010 american wheat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsapijaszko Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Szukam czegoś dolnego na marcowe. W tym tyg będę miał Wyeast 1338 European Ale II pokolenie. Za +/- tydzień, półtora będę miał gęstwę z 2206 Bavarian Lager, albo w międzyczasie przygotuję starter i wyślę. A te 1338 chętnie przygarnę. Szczegóły do dogadania. Pozdrawiam, Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kania_krzysiek Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam, w niedługim czasie planuję zrobić Koelsch-a. Jako, że zwykle robię warki powyżej 80l to chciałbym podzielić brzeczkę na 3 pojemniki i każdy zrobić na innym szczepie drożdży. Chciałbym zapytać czy nie ma ktoś gęstwy nadającej się do fermentacji takiego gatunku? Zwykle co weekend jestem w Warszawie dlatego mógłbym podjechać i odebrać. Pozdrawiam. K.K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Oddam gęstwę Wyeast 2124 Bohemian Lager - po 3 Pilsach. gsapijaszko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolhc Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Szukam gęstwy do Wita - Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ma ktoś może do odstąpienia trochę gęstwy US-05 albo czegoś podobnego? Odbiór osobisty w Krakowie, jakby ktoś miał saszetkę to też chętnie odkupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi