josefik Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 W tym konkursie z oceną może być kłopot, w polskich konkursach zazwyczaj dostajesz metryczkę niezależnie od miejsca które zająłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonraD Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Czyli jak to sie odbywa? jest jakas szansa ze siedzac w Polsce uzyskam jakies informacje na temat tego co uwarzylem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ha, nie byłem przekonany, ale okazało się że mam przynajmniej jedno piwo, które mógłbym wystawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Czyli jak to sie odbywa? jest jakas szansa ze siedzac w Polsce uzyskam jakies informacje na temat tego co uwarzylem ? To jest akurat konkurs w którym jeśli nie będziesz w pierwszej trójce nic o swoim piwie się nie dowiesz. Gdziekolwiek będziesz siedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Czyli jak to sie odbywa? jest jakas szansa ze siedzac w Polsce uzyskam jakies informacje na temat tego co uwarzylem ? To jest akurat konkurs w którym jeśli nie będziesz w pierwszej trójce nic o swoim piwie się nie dowiesz. Gdziekolwiek będziesz siedział Jest tak jak napisał Krzysiek , wysyłając na konkurs do Pragi dodatkowo dostaniesz analizę swojego piwa przez laboratorium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrowarmistrzNY Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jest tak jak napisał Krzysiek , wysyłając na konkurs do Pragi dodatkowo dostaniesz analizę swojego piwa przez laboratorium analiza piwa jesli zajme pierwsza trojke?? dobrze rozumie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Jest tak jak napisał Krzysiek ' date=' wysyłając na konkurs do Pragi dodatkowo dostaniesz analizę swojego piwa przez laboratorium[/quote']analiza piwa jesli zajme pierwsza trojke?? dobrze rozumie?? Każdego wysłanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrowarmistrzNY Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 (edytowane) Każdego wysłanego To jest akurat konkurs w którym jeśli nie będziesz w pierwszej trójce nic o swoim piwie się nie dowiesz. Gdziekolwiek będziesz siedział to jak w koncu to dziala?? Edytowane 27 Marca 2011 przez BrowarmistrzNY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Każdego wysłanego To jest akurat konkurs w którym jeśli nie będziesz w pierwszej trójce nic o swoim piwie się nie dowiesz. Gdziekolwiek będziesz siedział to jak w koncu to dziala?? Wyjaśnienie jest proste . Krzysiek pisał o konkursie na Słowacji a ja dopisałem o konkursie w Pradze ( Czeskiej !! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Każdego wysłanego To jest akurat konkurs w którym jeśli nie będziesz w pierwszej trójce nic o swoim piwie się nie dowiesz. Gdziekolwiek będziesz siedział to jak w koncu to dziala?? Praha - Czechy Rożnava - Słowacja Od jakiegoś czasu to są dwa, różne kraje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Do konkursu zostało coraz mniej czasu, więc zachęcam do przesyłania piw konkursowych do mnie. Piwa muszę mieć u siebie na początku maja (później podam konkretną datę), jednak zachęcam do nie zwlekania z wysyłką, tak abym miała więcej czasu na etykietowanie, pakowanie itp. Podobnie jak w ubiegłym roku z pomocą Tomka na każde piwo konkursowe przygotuję małą etykietkę informacyjną. Niebawem będzie udostępniony formularz zgłoszeniowy. Proszę o jego wypełnienie i odesłanie do mnie najpóźniej do dnia 28.04.2011. Wszelkie dane do wysyłki i uiszczenia opłaty za konkurs podam zainteresowanym na PW lub maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A można wysyłać kiepskie piwa? Plus Dori dla Ciebie za wzięcie takiego zobowiązania na swe delikatne kobiece barki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Tomek, jakie delikatne? Dori ma wyrobione bary od tego kapslowania i noszenia skrzynek i juz 3 raz organizuje piwa na ten konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ach Pieronie! Przecież nie napiszę, że na wielkie, szerokie jak brzegi nocnika bary. No nie wypada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A jest szansa, żeby jakoś podrzucić na zlocie, albo w czasie zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 A jest szansa, żeby jakoś podrzucić na zlocie, albo w czasie zlotu? Podrzuć, najwyżej przekażemy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 To jak takie ułatwienie wchodzi w grę, to ja też się na takie rozwiązanie piszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dori, jak przygotować butelki, żebyś miała mniej roboty? Etykiety zostawić czy odkleić, dodać jakieś kody czy opisy? Mogę moje piwa spakować w osobny karton, formularz zgłoszeniowy w środku, żebyś mogła je tylko przekazać dalej bez dodatkowej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dori, jak przygotować butelki, żebyś miała mniej roboty? Etykiety zostawić czy odkleić, dodać jakieś kody czy opisy? Mogę moje piwa spakować w osobny karton, formularz zgłoszeniowy w środku, żebyś mogła je tylko przekazać dalej bez dodatkowej pracy. Etykiety raczej zostawić bo też sa chyba oceniane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dori' date=' jak przygotować butelki, żebyś miała mniej roboty? Etykiety zostawić czy odkleić, dodać jakieś kody czy opisy? Mogę moje piwa spakować w osobny karton, formularz zgłoszeniowy w środku, żebyś mogła je tylko przekazać dalej bez dodatkowej pracy.[/quote']Etykiety raczej zostawić bo też sa chyba oceniane Dokładnie, etykiety jeśli masz zrobione to oczywiście naklej. Ja z tyłu nakleję tylko małą etę informacyjną. Formularz zgłoszeniowy prześlij tylko w wersji elektronicznej. Na zlocie raczej mnie nie będzie, ale mam nadzieję, że kilka osób zahaczy o Pogwizdów wracając z Wisły, więc może podrzucą mi piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Na zlocie raczej mnie nie będzie, ale mam nadzieję, że kilka osób zahaczy o Pogwizdów wracając z Wisły, więc może podrzucą mi piwa Wielka szkoda, że Ciebie z nami nie będzie . Ja mogę się zająć przekazaniem piw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jak rozumiem, opłatę w postaci brzęczącego bilonu dołączyć w kopercie do paczki z piwem? Ech, nie dość że oddawać piwo, to jeszcze za to płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Właśnie Dori! Wolisz bilon waluty obcej, czy może złotówki w kursie 5 zł za 1 euro i sobie to wymienisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Właśnie Dori!Wolisz bilon waluty obcej, czy może złotówki w kursie 5 zł za 1 euro i sobie to wymienisz? Wszystko jedno W związku z tym, że opłata w tym roku jest symboliczna to najlepiej wrzucić ją do paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Czy będzie można przekazać piwo na w Tychach na giełdzie /tak jak przed rokiem/ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi