damian_ia4 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Pieprzone III (#78) Belgijskie pale ale Piana : Piękna, ogromna, drobnopęcherzykowa piana, pozostaje do końca Kolor : Bursztynowy, klarowne Wysycenie : Wysokie, wyszło z butelki Zapach : Owocowość (brzoskwinia?) po ogrzaniu zrobiła się wręcz nachalna, karmel Smak : Po pierwszym łyku lekko kwasowate, owocowość (grapefruit?), finisz bardzo goryczkowy, wytrawne. Ogólnie jest ok, jednak przeszkadzała trochę goryczaka. Wszystkie twoje piwa bardzo mi smakowały (no może poza wee hevy, ale to chyba nie mój styl ), a Munich Helles to po prostu mistrzostwo świata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagome Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 (edited) Dzięki za ocenę! Że też pominąłeś lepsze i wybrałeś do niej akurat jedno z najsłabszych. I jeszcze odczekałeś pół roku, żeby się postarzało :rolleyes: Tak mi się przypomniało, wcześniej czy później na pewno się spotkamy. Czy mógłbyś na tą okazję zachować buteleczkę swojego medalowego tripla? Np w zamian za mojego? Edited January 25, 2011 by Dagome Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian_ia4 Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Ok, zostawię na pewno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts