Dragonfair Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 (edited) Witam was wszystkich dostałem butelkę takowego piwa i osoba od której ja mam chciała by żebym zrobił coś takiego znalazłem takowe cos tylko nie bardzo wiem jak to gotować Og her til en Biere de Garde: -------------------------- Batch Size: 23,00 L Boil Size: 27,40 L Estimated OG: 1,077 SG Estimated Color: 16,7 EBC Estimated IBU: 23,9 IBU Brewhouse Efficiency: 72,00 % Boil Time: 60 Minutes Ingredients: ------------ Amount Item 5,20 kg Pilsner (Weyermann) 1,00 kg Munich I (Weyermann) 0,25 kg Biscuit (58,0 EBC) 0,25 kg Cara 20 (16,0 EBC) 0,25 kg Wheat Malt, Pale (Weyermann) 0,10 kg Aroma 100 (103,5 EBC) 60,00 gm Fuggles [5,00 %] (60 min) 15,00 gm Strisslespalt [1,80 %] (15 min) 2,50 gm Yeast Nutrient (Boil 10,0 min) 12,50 gm Carrageenan (Boil 10,0 min) 0,50 kg Brown Sugar, Light (15,8 EBC) 1 Pkgs Biere de Garde (Wyeast Labs #3725PC) OG/SG in the real world: 1.074 / 1.007 Edited February 10, 2011 by Dragonfair Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgoda Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Parę osób robiło Biere de Garde (na pewno coder, jkocurek, chyba josefik i jeszcze ktoś), poszukaj w zapiskach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil_s1 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 (edited) Ja właśnie dziś warzyłem Biere de Garde. Jesli chcesz zobaczyć przepis to zapraszam do mojego dziennika (link w stopce). Edited February 10, 2011 by Kamil_s1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now