Mason Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 http://sklep.chemland.pl/ Ten sklep ma taki plus, że można robić w nim zakupy klient indywidualny. Co prawda po rejestracji i zalogowaniu znikają wszystkie artykuły ze sklepu, ale po prostu trzeba poczekać na aktywację konta - w moim przypadku jeden dzień. Co mają z rzeczy nam przydatnych? Mieszadełka do mieszadeł magnetycznych, także z pręcikami do ich wyjmowania. Butelki szklane o różnych pojemnościach - np. 500ml kosztuje 6,15pln . W BA butelka 500ml kosztuje 29pln, więc różnica spora. Kolby - płaskodenna z wąską szyją 1000ml - 13,53pln, stożkowa 2000ml - 19,55pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Mieszadełka do mieszadeł magnetycznych, także z pręcikami do ich wyjmowania. Czy to sa preciki, ktore wklada sie do kolby? Duzo wygodniej i przede wszystkim sterylniej wyciaga sie mieszadelko zwyklym byle jakim magnesem - "prowadząc" przez ściankę, z zewnątrz, ku wylotowi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) Ten sklep ma taki plus, że można robić w nim zakupy klient indywidualny. Co prawda po rejestracji i zalogowaniu znikają wszystkie artykuły ze sklepu, ale po prostu trzeba poczekać na aktywację konta - w moim przypadku jeden dzień. Co mają z rzeczy nam przydatnych?Mieszadełka do mieszadeł magnetycznych, także z pręcikami do ich wyjmowania. Butelki szklane o różnych pojemnościach - np. 500ml kosztuje 6,15pln . W BA butelka 500ml kosztuje 29pln, więc różnica spora. Kolby - płaskodenna z wąską szyją 1000ml - 13,53pln, stożkowa 2000ml - 19,55pln. zamówiłem u nich na początku stycznia dwie kolby do dzisiaj ich nie mam ani be , ani me cisza , poradziłem sobie inaczej kupując w ikei 2 L słoiki zamykane na patent Edytowane 15 Lutego 2011 przez uups Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mason Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Czy to sa preciki, ktore wklada sie do kolby? Duzo wygodniej i przede wszystkim sterylniej wyciaga sie mieszadelko zwyklym byle jakim magnesem - "prowadząc" przez ściankę, z zewnątrz, ku wylotowi :-) Cholercia, faktycznie... No cóż, pręcik przyda mi się w pracy zamówiłem u nich na początku stycznia dwie kolby do dzisiaj ich nie mamani be , ani me cisza Hmmm, ja zamówienia dokonałem wczoraj rano, zrobiłem od razu przelew a przed chwilą dostałem maila że przesyłka została wysłana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi