grzesiuu Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 W 2011 roku Grupa Żywiec spodziewa się stagnacji na rynku piwa, przy wyższych kosztach produkcji i wzroście przychodów wywołanym głównie wzrostem cen - poinformowała spółka w komentarzu do raportu za 2010 rok. Rynek piwa będzie trudniejszy. http://www.bankier.pl/wiadomosc/Grupa-Zywiec-oczekuje-stagnacji-na-rynku-piwa-przy-wyzszych-cenach-2288616.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 To jest ich problem.W moim browarze produkcja i spożycie jest wzrastająco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Świetny tekst. :rolleyes: Zważywszy, że Barrow to Chris i jest prezesem, ale w Brazylii. A prezesem GŻ jest Xavier Belison. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 To jest ich problem.W moim browarze produkcja i spożycie jest wzrastająco. Też nie zauważyłem w swoim browarze stagnacji ,wręcz przeciwnie nigdy nie miałem pełnych 8 fermentorów , a i PSN zapowiada się pracowicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 A u mnie jest chyba mniej warek ze względu na zaangażowanie MOJE I DROŻDŻY. Reszta ile wlejzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts