grzesiuu Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 W 2011 roku Grupa Żywiec spodziewa się stagnacji na rynku piwa, przy wyższych kosztach produkcji i wzroście przychodów wywołanym głównie wzrostem cen - poinformowała spółka w komentarzu do raportu za 2010 rok. Rynek piwa będzie trudniejszy. http://www.bankier.pl/wiadomosc/Grupa-Zywiec-oczekuje-stagnacji-na-rynku-piwa-przy-wyzszych-cenach-2288616.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To jest ich problem.W moim browarze produkcja i spożycie jest wzrastająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Świetny tekst. :rolleyes: Zważywszy, że Barrow to Chris i jest prezesem, ale w Brazylii. A prezesem GŻ jest Xavier Belison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To jest ich problem.W moim browarze produkcja i spożycie jest wzrastająco. Też nie zauważyłem w swoim browarze stagnacji ,wręcz przeciwnie nigdy nie miałem pełnych 8 fermentorów , a i PSN zapowiada się pracowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A u mnie jest chyba mniej warek ze względu na zaangażowanie MOJE I DROŻDŻY. Reszta ile wlejzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi