josefik Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Wydaje mi się ze jak najbardziej tak. Drożdże nie zaktywują się raczej w kilka godzin jak to zakłada producent. No i te 2 dni musisz liczyć na zrobienie startera jeśli masz zamiar go robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 To są Activator'y, więc myślałem, że starter nie będzie potrzebny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Teraz innych nie ma, a problemy zostały te same . lepiej zrobić starter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 To są Activator'y, więc myślałem, że starter nie będzie potrzebny.. Robić, robić, tym bardziej, że to drożdże lagerowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No to trzeba robić, jak mus to mus. Dzięki za radę. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Rzeczywiście mało było tych drożdżakow (objętościowo) gdy je wydobylem z saszetki po 3 dniach od aktywowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi