korzen16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 tego nie można ominąć obojętnie, jestem kolejnym chętnym na spróbowanie punkt dla autora tematu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nastawiłem utopence ze śląskiej. Za 2 tygodnie zobaczymy co z tego wyszło Tak mi smaka narobiliście, że w końcu się zdecydowałem na produkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wg mnie hermeliny super przekąska, utopence nie moja bajka - jadłem w Czechach, robiłem u siebie - więcej się nie skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Chłopaki, chciałem nastawić nowe hermelini, ale okazało się że mój ser jest dwa tygodnie po terminie... można zaryzykować ? otwarłem odkroiłem i w smaku jest dobry... zapach też Zaryzykować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tak krótkim "po terminie" - jeśli był w chłodnych warunkach - nie ma się co przejmować. Najważniejsze, żeby nie był zbytnio rozpływający się, bo nie wyciągniesz go później ze słoja w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Cały czas leży w lodówce. Kawałek co od kroiłem był taki "normalny" nie twardy i nie " lejący się " Idę nastawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Też robiłem hermeliny po terminie, wszystko było git :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi