korzen16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 tego nie można ominąć obojętnie, jestem kolejnym chętnym na spróbowanie punkt dla autora tematu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Nastawiłem utopence ze śląskiej. Za 2 tygodnie zobaczymy co z tego wyszło Tak mi smaka narobiliście, że w końcu się zdecydowałem na produkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Wg mnie hermeliny super przekąska, utopence nie moja bajka - jadłem w Czechach, robiłem u siebie - więcej się nie skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Chłopaki, chciałem nastawić nowe hermelini, ale okazało się że mój ser jest dwa tygodnie po terminie... można zaryzykować ? otwarłem odkroiłem i w smaku jest dobry... zapach też Zaryzykować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tak krótkim "po terminie" - jeśli był w chłodnych warunkach - nie ma się co przejmować. Najważniejsze, żeby nie był zbytnio rozpływający się, bo nie wyciągniesz go później ze słoja w całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Cały czas leży w lodówce. Kawałek co od kroiłem był taki "normalny" nie twardy i nie " lejący się " Idę nastawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Też robiłem hermeliny po terminie, wszystko było git :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się