Szwed Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 (edytowane) Wybieram się w maju z rodziną 2+2 w okolice Barcelony. Chcę łączyć zwiedzanie z odpoczynkiem. Czy ktoś zna ceny kolejki łączącej Blanes z Barceloną. Gdzie można znależć więcej na temat lokalnych połączeń na Costa Brava? Jakie są ceny komunikacji miejskiej w samej Barcelonie? Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Edytowane 7 Marca 2011 przez apolloks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 3 lata temu byłem w Calella obok Barcy. Niestety nie powiem ci jakie są ceny, ale raczej nie będziesz niemile zaskoczony. Niektóre spożywcze rzeczy były tańsze od polskich. Piwo było tańsze niż u nas. powodzenia P.S. Na pewno są fora turystyczne, tam będą bardziej zorientowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 ja bede w polowie kwietnia to ewentualnie wtedy moge sprobowac pomoc.. jesli jeszcze bedzie potrzeba.. moze znajdziesz cos na tej stronie http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/transport/barcelona-metro.html pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagarin Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wczoraj w nocy wrocilem z BCN.. niesamowite miasto.. jesli masz jakies pytania jeszcze to sprobuje pomoc.. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Wczoraj w nocy wrocilem z BCN.. niesamowite miasto.. jesli masz jakies pytania jeszcze to sprobuje pomoc.. pozdrawiam! OK odezwe się na PW. Wylatujemy 15-go maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 I ja wróciłem z BCN . Polecam wszystkim zwiedzanie na własną rękę. Z nami była córka 9 lat Dziękuje koledze gagarinowi za cenne porady na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi