Bączek Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 No cóż, okazuje się, że moje piwa mogłyby lepiej smakować, gdyby miały porządne etykiety A na etykiecie atrakcyjne logo browaru. W związku z tym, a przede wszystkim z brakiem moich zdolności graficznych, pomyślałem o poproszeniu szanownych forumowiczów o zaprojektowanie logo dla mojego przedsięwzięcia. Cel główny: dobra zabawa Cel szczegółowy: atrakcyjne logo do wykorzystania na etykietach, jako avatar, itp. Oczekiwania: logo z nazwą "Na kreche", może być z elementami "agrarnymi" (np. zboża i takie tam różne urządzenia), może być "modern", może być z... Nagroda: 5kg słodu pilzneńskiego z małej czeskiej słodowni + wyrób z mojej domowej masarni Inne warunki: do ustalenia w tym wątku; No i jak? Pasuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 No pasuje. Sprawdź pocztę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bączek Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Dzięki za odzew w temacie "logo" Mam propozycje, żeby: 1) dać znać na PW o ew. projekcie; 2) projekty przesłać mailowo w terminie do 27.0.2011 włącznie; 3) wszystkie projekty wrzucę do tego wątku (jako anonimowe) po 27.03 i poproszę o komentarze, uwagi, etc. przez ok. tydzień; 4) jak wybiorę, to ogłoszę i wysyłam paczkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 2) projekty przesłać mailowo w terminie do 27.0.2011 włącznie; Mam nadzieję, że termin już nie minął, bo styczeń, luty tak. Jak tak dalej pójdzie to Tomek będzie zajmował się logami na tym forum. Tomek, liczymy na Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bączek Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Mam nadzieję, że termin już nie minął, bo styczeń, luty tak. Dzięki, pieron, za zwrócenie uwagi Oczywiście: 27.03.2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Jak tak dalej pójdzie to Tomek będzie zajmował się logami na tym forum. Tomek, liczymy na Ciebie. Pieronie! Właśnie do Ciebie piszę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Jak tak dalej pójdzie to Tomek będzie zajmował się logami na tym forum. Tomek' date=' liczymy na Ciebie.[/quote']Pieronie! Właśnie do Ciebie piszę Teraz już wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 (edited) Widzę, że chyba sporo projektów wpłynęło, że kolega nie zdążył ich jeszcze zamieścić... Wrzucić mój pomysł, czy zepsuję zabawę? Edited March 29, 2011 by Tomek-Pasieka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bączek Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 (edited) Widzę, że chyba sporo projektów wpłynęło, że kolega nie zdążył ich jeszcze zamieścić...Wrzucić mój pomysł, czy zepsuję zabawę? Tomek dzieki za przypomnienie ale przepraszam za zwloke, odezwe sie za 2 dni w tym temacie. Przepraszam, brak polskich znakow, bo pisze na goscinnym czeskim kompie. Edited March 29, 2011 by Bączek Link to comment Share on other sites More sharing options...
josefik Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Bączek chyba jeszcze Pani Wiosny w Rychnovie nie zobaczył albo nie może się z nią rozstać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts